La Galera el 04/10/2015 (cursa urbana la galera)

Un molt bon circuit per els nostres atletes, us deixem el link de la pagina:

Resultats Competicions 21 i 22 de febrer.

Cross territorial Flix.

Aquest cap de setmana es realitzava el cros territorial de flix, molts col·legis van formar part d'aquest cros territorial en l'àmbit escolar, i molts atletes del club formaven part, aconseguint molt bons resultats.

VII Cursa de Muntanya la Cameta Coixa. (Miravet)

David Jordà, va participar en la ja tradicional cursa de la Cameta coixa, on va realitzar el circuit curt, on va aconseguir acabar en molt bon temps i mot bona posició, va aturar el crono en 1h16' i va entrar el 5è classificat de la marxa.

4a cursa de la Pineda Platja (vila-seca) 5 km i 10 km

El nostre atleta Jaume Colomines participava en la cursa de 5 km fent un magnific resultat i un molt bon temps, va assolir la 3a posició general amb un temps de 17:20. Moltes felicitats Jaume!
Ben aviat podrem llegir la seva crònica!

Campionat de Catalunya Veterans

On els participants en funció de l'edat participaven en les diferents categories establertes en l'edat; Joan Ramon Mur Baiges, en categoria M-55-59, va participar en 60 mll2n amb un temps de 8,66, i en salt de llargada 3r en 3,78mts.
En Categoria femenina, Marcelina Garcia Gallardo va participar en F-45-49 on es va imposar en els 60 m llisos amb un temps de 9,16. En 200 mts llisos es va imposar en la final B amb un temps de 29,89. En 400 m llisos va fer 2a amb un temps d'1:09.41
Irene Puchol en F-35-39 va quedar 3r en 60mll amb un temps de 8,74. I en salt de llargada va fer 1r amb 5,25.

viernes, 20 de febrero de 2015

FINALS TERRITORIALS DE CROS. (Flix)

Carnaval 2015

Recordeu aquest diumenge 22 de febrer de 2015, tenim la final territorial de cros, que es celebrarà al circuit de cros Bassa Clotxes de Flix. Inici de la primera cursa es a les 10:30 en categoria juvenil masculí.

miércoles, 18 de febrero de 2015

Competicions 21 i 22 de febrer.

Diumenge 22 de febrer

Cross territorial Flix.

Campionat de Catalunya veterans (Sabadell)

Resultats competicions 14, 15 de febrer.

Aquest passat cap de setmana, els resultats dels nostres atletes varen ser:

Control Cadet-juvenil pista coberta de Sabadell;

Cadet Masculí, on Adam Maijo va participar en la prova de 1000mts. llisos on va aconseguir un temps de 3'05'', en categoria femenina Marina Freixa va aturar el cornòmetre en 3'22 en la mateixa distancia.

Moltes Felicitats.

També felicitem les nostres dos veteranes que van ajudar al Lleida UA, aconseguir una tercera plaça en el campionat de clubs que es va celebrar a València (pista coberta)

lunes, 9 de febrero de 2015

Resultats competicions 7 i 8 febrer

Aquest cap de setmana hem estat envoltats de fred, neu, i com sempre la il·lusió per fer créixer el club i a poc a poc, intentar millorar els resultats i que tots els nens/es dels col·legis, puguin gaudir d'aquest esport.

Dissabte 7/02/2015

Competició Valls.

Andreu Mur Suñe, participava en el 60 m ll. Fent 7,2, i en el triple salt fent 12,07. Moltes felicitats Andreu, després de la lesió, a poc a poc vas apropant a la teva marca millor marca. A seguir entrenant!

Competició Igualada. (campionat Catalunya de Marxa)

Aleix Bonjorn participava en categoria Aleví, només podem felicitar a Aleix, amb una gran cursa, sortint amb moltes ganes i molt de cap, controlant els rivals i aguantant el primer classificat fins a pocs metres de meta, on va assolir el subcampionat de Catalunya d'aquesta especialitat.

Diumenge 8/02/2015

Campionat de Catalunya Cross Mataró.

Sènior femení, participava la nostra atleta Marce Garcia, assolint 43 posició en una carrera amb molt de nivell i un temps de 31'23'' en 6560mts
Junior Femení, Khadija Mendou, s'estrenava en competició federada i va realitzar una gran cursa, on va quedar la 29 amb un temps de 22'46'' en 4340mts
Infantil Femení, Oxana Bonjorn va realitzar una brillant cursa, sempre recuperant i remuntant posicions fins a quedar la 7 amb un temps de 6'09 en 1660mts.

Des d'aquí també volem felicitar a Àlex Mendez que en categoria junior maculi va assolar una meritòria 7 posició, fent una gran carrera i una molt bona progressió per les seus propers objectius, Moltes felicitats Àlex a seguir entrenant!