martes, 30 de junio de 2015

lunes, 29 de junio de 2015

Resultats Competicions

Campionat Espanya Veterans D'Alcobendas.

Aquest passat cap de setmana es va disputar el campionat d'Espanya de Veterans a Alcobendas, les nostres atletes Veteranes participaven i amb un bon moment de forma feien molts bons resultats portant la nostra població el més amunt dels calaixos.

Marce Garcia, la nostra atleta veterana (F50) va aconseguir penjar-se tres ors en les tres proves on participava. Moltes Felicitats Marce!! A seguir entrenant, ara toca recuperar molt poquet i a triomfar als Mundials.
400mts  en 1:07.10
200mts en 29,76
100mts en 14.33

Irene Puchol (F35), participava en salt d'alçada i salt de llargada, en salt d'alçada feia un gran concurs, ocupant la primera posició amb un salt d'1,50 metres. Moltes Felicitats.

Circuit de Muntanya de les Terres de l'Ebre. Cursa dels biberons.

Josep Lluís Grange va participar en aquesta gran cursa semi nocturna, fent un magnific resultat 3h 46'. Moltes Felicitats J.L.

jueves, 25 de junio de 2015

Competicions 27 i 28 de juny.

dissabte 27 de juny.

Cursa seminocturna dels Biberons. Pinell de Brai.

26, 27 i 28 de Juny

Campionat d' Espanya Veterans. Alcobendas.

lunes, 22 de junio de 2015

Diumenge 21 de juny del 2015

Campionat Catalunya Juvenil-junior-promesa Lloret.

La nostra atleta Ariadna Julian, participava en llançament de javelina, on després de la dura lesió que ha patit durant aquest any, arribar fins a la final de Catalunya era l'objectiu principal, va fer els tres llançaments fent el millor llançament de 23,64 i 11a de Catalunya

2a Cursa dels vins Vilalba (circuits 7 i 12)

Joan Garreta, participava en la cursa i fent el circuit de 12 km, gaudint d'allo mes. Moltes Felicitats!!!

martes, 16 de junio de 2015

Competicions 20 i 21 de juny

Dissabte 20 de juny del 2015

2ona Cursa dels vins Vilalba (circuits 7 i 12)

lunes, 15 de junio de 2015

RESULTATS COMPETICIONS.

Dissabte 13 de juny del 2015

Campionat de Catalunya benjamí, aleví i infantil. (Castellar del Vallès).

Aquest passat dissabte els atletes més petits del club, participaven en el Campionat de Catalunya, a Castellar del Vallès, una gran jornada esperava als nostres atletes;

Aleix Bonjorn, en categoria Aleví, marcava una gran cursa amb remuntada inclosa per aturar el cronometro en 10:18.36 en marxa masculina i ocupant la 3a posició, per tant bronze als campionats de Catalunya.
Abril Barrao, la següent participant, disputaria els 60 mLlisos, quedant la 10a amb un temps de 9.83.
Hailu Estrampestambé en categoria benjamí, participava als 1000 mLisos i al llançament de pilota, en la primera prova va ocupar la 12 posició amb un temps de 3:36.45, en la segona prova amb uns grans llançaments va penjar-se la medalla d'or amb un llançament de 36.80 metres.

Oxanna Bonjorn, participava als 1000 obstacles en categoria infantil, on va ocupar la 7 posició amb un temps de 3:30.45.

Moltes Felicitats a tots ells!!

Diumenge 14 de juny del 2015

Campionat de Catalunya Cadet. Jornada prèvia (Gavà).

El diumenge se celebrava la jornada prèvia en categoria cadet;

Oscar Llaberia, participava en dues proves: salt d'alçada on es va poder classificar en 11 posició amb un salt de 1,57 mtsEn la prova reina de la velocitat no podia optar a la classificació amb un temps de 12.48 en 100 metes llisos.
Adam Maijo, participava als 1000 metres llisos, parant el cronometro en 3:09.42.
Laia Sole, participava als 300 metres llisos, tot i fer la millor marca de la temporada no es va poder classificar per molt poquet, parant el cronometro en 44.56
Marina Freixa, participava als 1000 metres llisos, va sortir molt confiada, i fent una molt bona cursa, aquest esforç li va servir per poder-se classificar amb 3:18.17

Moltes Felicitats a tots ells!!!

jueves, 11 de junio de 2015

Sopar Cloenada

Aquest dimarts 16 de juny a les 20:30 al Restaurant Magda d'Ascó, s'organitzara un piscolabis per tal d'acomiadar la Temporada 2014-2015.

Us esperem a tots/es.

Competicions 13 i 14 de juny

Campionat de Cataluna benjamí, aleví i infantil. (Castellar del Vallès).

Campionat de Catalunya Cadet. jornada prèvia (Gavà)

lunes, 8 de junio de 2015

Resultats competicions.

Jornada prèvia. Campionat de Catalunya Benjamí-aleví-Infantil. (Castellar del Vallès)

Gran jornada prèvia dels nostres atletes, classificant-se per les finals de Catalunya esforçant-se dallo més per millorar la marca o gaudir d'aquest gran premi, que és estar entre les 30 millors de tota Catalunya i un total de 7 atletes participaven en aquests campionats.

Hailu Estrampes, es classificava al 1000mts llisos (6 millor temps, 3:33.09) i en llançament de pilota (1r millor registre 36.26).
Abril Barrao, es classificava en 60mts llisos (5 millor temps, 10.31) i en 1000mts es quedava fora de la final amb una cursa molt dura plena de cops amb 3:57.5
Marta Mas, feia una cursa lluny del seu millor registre, però gaudint d'aquesta nova experiència, i aturava el cronometro en 4:13.53.
Martí Sabate, participava en Salt de llargada amb 2.86, i el 21 de Catalunya.
Aleix Bonjorn, es classificava 3r en els 2000mts marxa, aturant el cronometro en 11:11.49.
Sira Bages, en salt de llargada, marcava un registre de 3.44 (31 de Catalunya)
Oxana Bonjorn, en els 1000 metres obstacles es classificava amb el 5 millor temps, en 3:35,21.

Moltes felicitats a tots ells! Entrenadors, pares, junta... Des del club estem molt orgullosos de tots i cada un dels nostres atletes que formen la base d'aquest petit... Gran club!!. A seguir treballant i sobretot a passar-ho tant  com fins ara!!

Final comarcal de la Ribera d'Ebre alumnes P3P4 i P5. (Flix)

Vam gaudir d'un gran mati, veient com els més petits gaudien de l'atletisme i sobretot els pares/mares se sentien d'allo mes orgullosos!!
Anims i seguir participant!

Campionat de Catalunya Veterans

Les nostres atletes veteranes pujant el podi, al campionat de catalunya;
Marcelina Garcia (FEM. al 50-54) 1ra al 400mts amb 1.07.77, 1ra al 100mts llisos amb 13.871ra al 200mts SM.
Irene Puchol (FEM. al 35-40) 1ra salt d'alçada amb 1,39, 1ra salt de llargada amb 5.10.

Moltes felicitats.

Cursa popular d'Ascó.

Com cada any el Club Atletisme Ascó ribera d'Ebre, organitzava la popular del nostre poble, on tothom pot gaudir del nostre esport, d'una forma divertida amb un circuit curt però molt dur! Gran participació de gent del poble i dels nostres atletes sobretot els més petits!! Moltes Felicitats a tots ells!!!!